google074fae13cb1edc2a.html

Joustocolleget

Alla tämänhetkinen joustocollegevalikoimani. Tähdellä (*) merkittyjä kankaita on varastossa suurempia määriä, eli niistä riittää varmimmin myös isompiin vaatteisiin. Aina voi kysyä onko haluamaasi kangasta tarpeeksi.
Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana. Valikoiman alapuolella materiaalitietoja.

Googlen kuvahausta löytyy monista kuoseista lisää kuvia, joista näkee kuosin kokoa ym.


Kaikki kankaat on pesty ennen ompelua hajusteettomalla Allergia- ja astmaliiton hyväksymällä pesuaineella. Valmiin vaatteen ei siis pitäisi enää kutistua, eikä päästää väriä.

Joustocollege on nimensä mukaisesti joustavaa collegekangasta. Se on paksumpaa kuin trikoo, mutta ohuempaa kuin tavallinen college. Joustava, mutta silti napakka kangaslaatu.
Kaikki laadut on Öko-tex-sertifioituja, luomujoustocolleget on lisäksi GOTS-sertifioitu.

Yksiväriset joustocolleget on on Lillestoffilta ja PaaPiilta, ja ne on valmistettu Euroopassa.
Lillestoff: 95% luomupuuvilla ja 5% elastaani
PaaPii: 96% luomupuuvilla ja 4% elastaani

Kuviolliset joustocolleget on pääosin suomalaisista nettiputiikeista, ja ne on valmistettu Euroopassa.
Materiaalit 94-95% luomupuuvilla/puuvilla, 5-6% elastaani

Öko-Tex
Öko-Tex 100 on tuoteturvallisuusmerkki, joka takaa, että valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ole ylittänyt Öko-Tex 100:n määrittämiä raja-arvoja.

GOTS-sertifiointi
Laaja tekstiilien ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti, joka kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta koko tuotantoketjun läpi lopulliseen tuotteeseen asti. Huomioon otetaan myös ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Vain luonnonmukaisesti viljellyt luonnonkuidut (väh. 95%) voivat saada GOTS-sertifioinnin.

© Copyright 2020 ElinaWee