google074fae13cb1edc2a.html

Kasvomaski
POISTOMYYNTI

Hinnat:
3€ / kpl          (norm 10€)
13€ / 5kpl      (norm. 35€)
25€ / 10kpl    (norm 80€)

Kasvomaski on kaksinkertaista puuvillaa. Osassa on sisätasku, jonne voi halutessaan laittaa filtterin, osassa on kuparilankaa ommeltu kankaan sisään, jolloin maskin saa tiiviimmäksi nenän päältä. Maskissa on pään taakse tulevat kiinnitysnarut tai korvien taakse menevät lenksut. Lenksut on joustavaa ja pehmeää trikoonauhaa. Jokainen voi solmia lenksut itselleen sopivaksi.
Maskin mitat:
– leveys 20-21cm
– korkeus sivuista n. 9cm
– korkeus keskeltä avattuna 17-18cm

Jokainen on itse vastuussa maskin oikeanlaisesta käytöstä.
Tässä Työterveyslaitoksen ohjeet: 

- Maski ei ole henkilönsuojain. 
- Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne.
- Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Jos olet karanteenissa, älä poistu kotoa. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.
- Pue puhdas maski puhtain käsin.
- Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana
- Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 60-90 asteessa.
- Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä. 
- Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
- Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.
- Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää suu-nenäsuojainta. Likainen maski voi aiheuttaa terveyshaitan.

© Copyright 2020 ElinaWee